Alla har lättheter (du måste bara hitta dem)

Alla har lättheter (du måste bara hitta dem)

om bloggen

om livets stora och små frågor i allmänhet och om saker som berör funktionshindret add i synnerhet.

tjejer och hästar

vardagslivPosted by malene larssen Wed, March 03, 2010 22:25:51

Det krävs mycket av tjejerna som rider på Silvagården. Hästarna Venita, Pontus, Tinker, Tindra och de andra är väldigt fina, men det är flera minusgrader i luften, snö och is på marken som gör att hästarna ibland halkar till. Under lektionen mörknar det också. Alla lektioner sker utomhus, även vid dåligt väder. Det gäller att man är tuff för att klara av det, precis som Lucky Luck... Det är bara krutdoften och cowboyhatten som saknas i bilden.På slutet av lektionen, när det var beckmörkt ute så blev jag erbjuden att rida en stund. Jag tackade, vänligen men mycket bestämt nej. Jag är livrädd för hästar, även om jag brukar klappa lite på den hästen som dottern skall rida. Älskar alla andra idrotter (nästan, utom golf och motorcross) som dottern ratat, men hästar, som jag är livrädd för - dem älskar hon. Och jag, jag ser mig själv som en stolt fegis. Jag är, med andra ord, feg - och står för det.

När man sedan är djupfryst som en isbit, skall man tränsa av (tror jag att det heter) hästarna och se till att de får filtar och grejor på sig, innan man får åka hem och värma sig igen.

Nej, ridning är inget för mesar, det inser jag.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Thu, March 14, 2013 14:16:06

Bra inlägg (Y)

Posted by Erika Thu, March 14, 2013 14:16:06

Bra inlägg (Y)

Posted by Erika Thu, March 14, 2013 14:15:37

Bra inlägg (Y)